Topánky Jimmy Choo

Topánky značky Jimmy Choo patria k tomu najluxusnejšiemu, čo si spomedzi obuvi môžete zaobstarať. Ak nepovažujete Vogue za svoju bibliu, zrejme sa pýtate, kto vlastne za touto značkou stojí. Je to muž menom Jimmy Choo. Jimmy sa narodil v Penangu v Malajzii v roku 1961 do rodiny obuvníka. Tu získal základy pre svoje budúce impérium. Keď k tomu pridáme nepopierateľný talent, recept na úspech je hotový. Už v 11 rokoch malý Jimmy vyrobil svoj prvý pár topánok, ktoré venoval svojej mame.

Keď vyrástol, išiel študovať na Cordwainers Technology College v Londýne, ktorú v 22 rokoch absolvoval. Ako sám hovorí, nikdy ani len nesníval o tom, že by mohol byť v budúcnosti tak nesmierne úspešný. Vždy robil len to, čo ho veľmi bavilo a na čo mal prirodzený talent. Po škole zostal pracovať v Londýne. Peniaze si zarábal práciu v továrňach na topánky a reštauráciách. Neskôr si založil malý obchodík, kde predával svoje modely. A zvyšok jeho príbehu je ako vystrihnutý z rozprávky. Jimmyho náhodou objavila princezná Diana, ktorá sa zamilovala do jeho topánok. Už od samého začiatku mu verila a podporovala ho. Princezná Diana mala rada, klasické, jednoduché, ale kvalitné veci a Jimmy Choo tieto tri atribúty premietol do každého zo svojich modelov. Samotný Jimmy spomína na Dianu s veľkou láskou. Hovorí, že je neuveriteľné, ako mu verila a videla v ňom niečo, čo ostatní nevideli. To mu dodalo odvahu a vieru v samého seba. „Milovala plné lodičky a topánky, aj keď som ju neustále prehováral, aby nosila sandálky. Mala totiž tie najdokonalejšie nohy na svete. Predtým, ako zomrela som jej vyrobil posledný pár topánok. Boli to zlaté lodičky. Chcel som jej ich doručiť po jej návrate z dovolenky, ale k tomu už bohužiaľ nedošlo...“ Smutne uzatvára Jimmy.
Zdroj: gabrielleteare.com
Zdroj: imagekind.com

Zdroj: oopshi.com

Zdroj: no1rankshoes.co.uk

Napriek tragickej smrti Diany sa Jimmymu začalo veľmi dariť. Keďže princezná bola stále na očiach verejnosti a jej vkus zbožňovali a obdivovali ľudia po celo svete, bolo len otázkou času, kedy sa niekto začne zaujímať, kto stojí za krásnymi topánkami, ktoré nosila princezná z Walesu. Tamara Mellon, redaktorka Vogue vypátrala nenápadného Jimmyho a predstavila ho módnemu svetu. Väčšiu a lepšiu reklamu si nemohol ani želať. Zrazu chcel mať každý topánky od rovnakého dizajnéra, ktorý šil aj pre člena kráľovskej rodiny. A tak sa Jimmy, ktorý sedem rokov anonymne obúval princeznú Dianu dostal medzi módnu elitu. To so sebou prinieslo zástupy ďalších promimentných zákazníkov, ako Nicole Kidman, Gwyneth Patrow, Michelle Obama, rodina Tonyho Blaira a podobne..Okrem iného sa jeho meno pomerne často skloňovalo v populárnom seriály Sex v meste.
Zdroj: imagenesdeposito.com

Tak čo? Chceli by vlastniť jeden Jimmyho modelov? Nebude to tak jednoduché. Jimmy Choo sa v súčasnosti venuje výrobe exkluzívnych topánok na mieru pre svoju značku Jimmy Choo Couture a tu sa bez osobnej návštevy tohto obuvníckeho majstra neobídete, aby Vám zobral miery. Jimmy sa totiž nechce podpísať pod topánky, ktoré by jeho majiteľovi, či majiteľke dokonale nesadli. Možno si poviete, že sa Vám nechce absolvovať také komplikácie kvôli jednému páru topánok, ale určite to stojí za to.

Značku Jimmy Choo London, známu tiež ako Jimmy Choo Ready-To-Wear, alebo jednoducho Jimmy Choo, má v kompetencii bývalá obchodná partnerka Tamara Mellon. Ak si chcete kúpiť niečo z tejto kolekcie, na Slovensku to bude trochu problematické, ale našťastie sú tu internetové obchody, ktoré ponúkajú značkové kúsky zlacnené až o 50 %. Tak neváhajte a pozrite si ponuku topánok Jimmy Choo

Súvisiace kľúčové slová: jimmy choo outlet, jimmy choo cena, jimmy choo topánky, jimmy choo kabelky 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára