Salomon obuv


Salomon obuv si získala svojich fanúšikov po celo svete a nielen medzi športovcami. Značka Salomon sa zrodila v roku 1947 v srdci francúzskych Álp. Stoja za ňou dvaja muži s obrovskou vášňou pre lyžovanie a inovácie v oblasti zjazdového lyžovania - François Salomon a jeho syn George. Títo dvaja páni navrhli a doviedli do dokonalosti jedno z prvých moderných viazaní na lyže. Každý, kto sa trochu zaujíma o šport vie, že značka Salomon je svetovým lídrom v oblasti zimných športov. Salomon sa predovšetkým zameriava na outdoorové športy ako sú zjazdové a bežkové lyžovanie, snowboarding, ale aj horolezectvo a turistika. Dnes sa dizajnovej stránke a výrobe venujú snowboardoví jazdci vo Francúzsku. Značka Salomon je známa po celom svete vďaka svojim inovatívnym riešeniam, ktoré sú zamerané na vysoký športový výkon.

V súčasnosti je Salomon orientovaný na produkciu perfektného športového vybavenia, obuvi a aj značkovej konfekcie. Prečo je ale Salomon obuv taká obľúbená? Pretože všetky modely obuvi značky Salomon sú testované v reálnom prostredí a náročných podmienkach. Všetky technológie a prvky sú stelesnením vysokej kvality. Pri vývoji tejto športovej obuvi dizajnéri spolupracujú s vrchlolovými športovcami sveta. Značka Salomon berie do úvahy aj najmenšie detaily a tak prináša jej obuv dokonalý komfort a perfektnú dynamiku pohybu. Ochrana chodidla, absorpcie nárazov, protišmykové podrážky a kopírovanie terénu obuvou sú samozrejmosťou.
Zdroj: militarytimes.com
Zdroj: shoppingblitz.com

Značka Salomon investuje obrovské prostriedky do testovania nových produktov a vyvíjania lepších a dokonalejších technológií. Toto úsilie nevychádza nazmar a je vidieť najlepšie pri úspechoch špičkových profesionálnych športovcov. Je to značka, ktorá si získava čoraz viac popularity aj medzi laickými športovcami po celom svete. V dnešnej dobe sa produkty Salomon predávajú vo viac ako 160 krajinách a každým rokom si nachádzajú viac a viac fanúšikov. Salomon obuv si môžete kúpiť lacnejšie v internetových výpredajoch, ktorých je už v dnešnej dobe na internete veľa.

Súvisiace kľúčové slová: salomon obuv výpredaj, salomon obuv pánska, salomon obuv dámska, salomon obuv na zimu, športová obuv salomon

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára