Burberry

Burberry je luxusná britská značka, ktorej história sa datuje už od roku 1856, kedy ju založil v tom čase 21 ročný Thomas Burberry. V danom roku si mladý Thomas otvoril malý obchodík s módou v Hampshire. Keď sa povie Burberry, väčšina z nás si okamžite vybaví legendárny trenchcoat, alebo ikonický károvaný vzor, ktorý sa počas úspešných rokoch v módnom biznise stal doslova poznávacou značkou tejto firmy. Okrem toho, že Burberry začínala ako módna značka, v dnešných dňoch sa jej portfólio značne rozšírilo. Okrem oblečenia predáva obuv, parfémy, doplnky, ale aj dekoratívnu kozmetiku. Každý jeden produkt s logom Burberry nesie v sebe punc luxusu, dokonalej prepracovanosti, anglickej elegancie a zmyslu pre detail. Niektorí z Vás sa možno čudujú, čo robí Burberry tak výnimočnou značkou? Odpoveď je jednoduchá. Mimoriadna kvalita, klasický a nadčasový dizajn, to všetko sú atribúty ľudí, ktorí sa nenechávajú strhnúť módnymi trendmi, ale práve naopak, uchovávajú si za všetkých okolností svoj vlastný štýl. Práve preto Burberry si nevie vynachváliť anglická kráľovská rodina a tak je táto značka už mnoho rokov dvorným dodávateľom pre Kráľovnú Alžbetu II. a členov jej rodiny. Angličania, ktorí svoju kráľovnú milujú si tak okamžite obľúbili aj značku Burberry a tak sa jej úspech pretavil do celosvetového šialenstva.
 
Hovorí sa, že ak Vás ostatní ľudia nekopírujú, tak nie ste úspešní. O Burberry sa to rozhodne nedá povedať. Trhy sú doslova zaplavené falošnými trenchcoatmi, kabelkami s logom tejto značky, takže ak zbadáte podozrivo lacný kabát Burberry, nenechajte sa nachytať. Ak túžite vlastniť niečo z portfólia Burberry, musíte si zájsť na nákupy do zahraničia. Najbližsie k nám sa nachádza Burberry outlet v rakúskom Parndorfe. Tam si kúpite oblečenie a doplnky tejto značky za zvýhodnenú cenu a vďaka tomu môžete ušetriť stovky Eur a to sa už rozhodne oplatí, čo poviete? To, že značka Burberry je celosvetovým fenoménom potvrdzuje aj štúdia Business Weekly, podľa ktorej je táto firma 98. najhodnotnejšou značkou na celom svete a to už je slušný úspech.


Legendárny trenchcoat vymyslel v roku 1879 Thomas Burberry, keď vynašiel tzv. „gabardine“ - priedyšnú látku, ktorá bola zároveň vodeodolná a nesmierne trvanlivá. Takýto materiál rozhodne prišiel vhod a našiel svoje uplatnenie v upršanom anglickom počasí. Thomas Burberry potom dostal zákazku, aby vymyslel kabáty pre anglických vojakov, no a zvyšok je už história.
Zdroj: seoulbeats.com
Dnes je Burnerry svetoznámou luxusnou značkou, ktorá je považovaná za autentické britské dedičstvo. Takmer po 260 rokoch od jej založenia sa stále drží svojich základných princípov: kvalita, funkčnosť a moderno-klasický štýl. Tieto piliere jej zaručujú už desiatky rokov úspech a tak to určite bude aj v budúcnosti.

Súvisiace kľúčové slová: burberry kabelky, burberry hodinky, burberry šál, burberry outlet parndorf, burberry oblečenie, burberry kabelky lacno

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára